00 DSpace/Manakin Repository

Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Забашта, Н.Н.
dc.contributor.author Головко, Е.Н.
dc.contributor.author Полежаева, О.А.
dc.contributor.author Москаленко, Е.А.
dc.date.accessioned 2020-04-28T19:03:51Z
dc.date.available 2020-04-28T19:03:51Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания [Текст] / Н. Н. Забашта, О. М. Головко, О. А. Полежаева, Е. А. Москаленко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 262-272. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2879
dc.description.abstract Проведена оцінка екологічної безпеки м'ясної сировини для виготовлення продуктів дитячого та функціонального харчування, встановлено, що екологічно небезпечними для навколишнього середовища в сировинних зонах є не тільки токсичні речовини антропогенного походження, а й біологічні об'єкти (антипоживні речовини, спори та токсини мікроскопічних грибів). Це викликає зниження всіх зоотехнічних та клінічних показників росту і розвитку сільськогосподарських тварин, а також якості м'ясної сировини. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу