Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Забашта, Н.Н. | |
dc.contributor.author | Головко, Е.Н. | |
dc.contributor.author | Полежаева, О.А. | |
dc.contributor.author | Москаленко, Е.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-28T19:03:51Z | |
dc.date.available | 2020-04-28T19:03:51Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания [Текст] / Н. Н. Забашта, О. М. Головко, О. А. Полежаева, Е. А. Москаленко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 262-272. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2879 | |
dc.description.abstract | Проведена оцінка екологічної безпеки м'ясної сировини для виготовлення продуктів дитячого та функціонального харчування, встановлено, що екологічно небезпечними для навколишнього середовища в сировинних зонах є не тільки токсичні речовини антропогенного походження, а й біологічні об'єкти (антипоживні речовини, спори та токсини мікроскопічних грибів). Це викликає зниження всіх зоотехнічних та клінічних показників росту і розвитку сільськогосподарських тварин, а також якості м'ясної сировини. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания | ru |
dc.type | Article | ru |