dc.contributor.author |
Забашта, Н.Н. |
|
dc.contributor.author |
Головко, Е.Н. |
|
dc.contributor.author |
Полежаева, О.А. |
|
dc.contributor.author |
Москаленко, Е.А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-28T19:03:51Z |
|
dc.date.available |
2020-04-28T19:03:51Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания [Текст] / Н. Н. Забашта, О. М. Головко, О. А. Полежаева, Е. А. Москаленко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 262-272. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2879 |
|
dc.description.abstract |
Проведена оцінка екологічної безпеки м'ясної сировини для виготовлення
продуктів дитячого та функціонального харчування, встановлено, що екологічно небезпечними для навколишнього середовища в сировинних зонах є не
тільки токсичні речовини антропогенного походження, а й біологічні об'єкти
(антипоживні речовини, спори та токсини мікроскопічних грибів). Це викликає зниження всіх зоотехнічних та клінічних показників росту і розвитку сільськогосподарських тварин, а також якості м'ясної сировини. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Экологические аспекты производства мясного сырья для изготовления продуктов детского и функционального питания |
ru |
dc.type |
Article |
ru |