dc.contributor.author |
Повозніков, М.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-27T10:05:39Z |
|
dc.date.available |
2020-04-27T10:05:39Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Повозніков, М. Г. Економічна оцінка підвищення рівня енергетичного живлення молодняку поліської мясної худоби [Текст] / М.Г. Повозніков // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.26. - С. 71-74. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2818 |
|
dc.description.abstract |
Забезпечення населення м’ясом є однією з актуальних і важко вирішуваних проблем, розв’язання якої неможливе без докорінних змін у системі виробництва яловичини, яка в загальному обсязі виробництва м’яса України традиційно займає високу питому вагу (понад 50%). Донедавна її одержували за рахунок вирощування на м’ясо надремонтного молодняку та відгодівлі дорослої худоби молочних і комбінованих порід. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Економічна оцінка підвищення рівня енергетичного живлення молодняку поліської м’ясної худоби |
ru |
dc.type |
Article |
ru |