Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Повозніков, М.Г. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-27T10:05:39Z | |
dc.date.available | 2020-04-27T10:05:39Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Повозніков, М. Г. Економічна оцінка підвищення рівня енергетичного живлення молодняку поліської мясної худоби [Текст] / М.Г. Повозніков // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.26. - С. 71-74. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2818 | |
dc.description.abstract | Забезпечення населення м’ясом є однією з актуальних і важко вирішуваних проблем, розв’язання якої неможливе без докорінних змін у системі виробництва яловичини, яка в загальному обсязі виробництва м’яса України традиційно займає високу питому вагу (понад 50%). Донедавна її одержували за рахунок вирощування на м’ясо надремонтного молодняку та відгодівлі дорослої худоби молочних і комбінованих порід. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Економічна оцінка підвищення рівня енергетичного живлення молодняку поліської м’ясної худоби | ru |
dc.type | Article | ru |