Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поліщук, Г.Є. | |
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.contributor.author | Коровіна, Н.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T07:43:45Z | |
dc.date.available | 2020-04-24T07:43:45Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Поліщук, Г. Є. Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій [Текст] / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Н. В. Коровіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.24. - С. 262-265. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2769 | |
dc.description.abstract | Важлива фізіологічна роль поліненасичених жирних кислот, на які багаті рослинні олії, була встановлена ще у 1929 році. У досліджуваних тварин при недостачі чи відсутності цих кислот в раціоні харчування уповільнювався розвиток, спостерігались зміни ушкірі, нирках, підвищувалася чутливість до холоду та інфекцій, порушувався водний обмін. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій | ru |
dc.type | Article | ru |