00 DSpace/Manakin Repository

Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поліщук, Г.Є.
dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.contributor.author Коровіна, Н.В.
dc.date.accessioned 2020-04-24T07:43:45Z
dc.date.available 2020-04-24T07:43:45Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Поліщук, Г. Є. Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій [Текст] / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Н. В. Коровіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.24. - С. 262-265. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2769
dc.description.abstract Важлива фізіологічна роль поліненасичених жирних кислот, на які багаті рослинні олії, була встановлена ще у 1929 році. У досліджуваних тварин при недостачі чи відсутності цих кислот в раціоні харчування уповільнювався розвиток, спостерігались зміни ушкірі, нирках, підвищувалася чутливість до холоду та інфекцій, порушувався водний обмін. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу