Репозиторий Dspace

Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.contributor.author Поліщук, Г.Є.
dc.contributor.author Гайдамака, О.А.
dc.date.accessioned 2020-04-24T07:28:52Z
dc.date.available 2020-04-24T07:28:52Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Грек, О. В. Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою [Текст] / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, О.А. Гайдамака // Таврійський науковий вісник. - Херсон : ТОВ "Айлант", 2002. - Вып.24. - С. 259-262 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2768
dc.description.abstract Одне з головних завдань молочної промисловості – випуск якісної та біологічно повноцінної продукції. Цю проблему можна розв'язати шляхом удосконалення існуючих та створення нових технологій, що сприятиме розширенню асортименту молочних продуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись