Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.contributor.author | Поліщук, Г.Є. | |
dc.contributor.author | Гайдамака, О.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T07:28:52Z | |
dc.date.available | 2020-04-24T07:28:52Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Грек, О. В. Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою [Текст] / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, О.А. Гайдамака // Таврійський науковий вісник. - Херсон : ТОВ "Айлант", 2002. - Вып.24. - С. 259-262 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2768 | |
dc.description.abstract | Одне з головних завдань молочної промисловості – випуск якісної та біологічно повноцінної продукції. Цю проблему можна розв'язати шляхом удосконалення існуючих та створення нових технологій, що сприятиме розширенню асортименту молочних продуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою | ru |
dc.type | Article | ru |