Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ігнатенко, М.Г. | |
dc.contributor.author | Сніговий, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T07:20:53Z | |
dc.date.available | 2020-04-24T07:20:53Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Ігнатенко, М. Г. До питання про масштабне використання соєвого білка у продуктах харчування людини в Україні [Текст] / М.Г. Ігнатенко, С.В. Сніговий // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.24. - С. 256-259. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2767 | |
dc.description.abstract | Соя – продукт, масштабне використання якого допоможе вирішити ряд актуальних державних проблем щодо продовольчої безпеки країни, збалансованного харчування та раціонального використання сімейного бюджету. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | До питання про масштабне використання соєвого білка у продуктах харчування людини в Україні | ru |
dc.type | Article | ru |