00 DSpace/Manakin Repository

Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кузьменко, Л.М.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:42:36Z
dc.date.available 2020-04-21T21:42:36Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Кузьменко, Л. М. Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней [Текст] / Л. М. Кузьменко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 331-338 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2638
dc.description.abstract Встановлено тенденцію до збільшення показників забійного виходу піддослідних свиней при включенні в комбікорм різної кількості за масою концентрованого соняшникового шроту. Вірогідно вищим на 2,47 % був вихід м'яса з туші у тварин, які отримували в складі комбікорму 15 % концентрованого шроту соняшнику. В зразках найдовшого м’яза спини цих тварин відмічалось підвищення загального вмісту амінокислот, головним чином, замінних. М'ясо свиней, вирощених на комбікормі, в якому половина соєвого шроту за масою була замінена на концентрований соняшниковий шрот, мало більш високу харчову і біологічну цінність, ніж у свиней контрольної групи, за рахунок більшого вмісту білку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу