Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кузьменко, Л.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T21:42:36Z | |
dc.date.available | 2020-04-21T21:42:36Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Кузьменко, Л. М. Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней [Текст] / Л. М. Кузьменко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 331-338 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2638 | |
dc.description.abstract | Встановлено тенденцію до збільшення показників забійного виходу піддослідних свиней при включенні в комбікорм різної кількості за масою концентрованого соняшникового шроту. Вірогідно вищим на 2,47 % був вихід м'яса з туші у тварин, які отримували в складі комбікорму 15 % концентрованого шроту соняшнику. В зразках найдовшого м’яза спини цих тварин відмічалось підвищення загального вмісту амінокислот, головним чином, замінних. М'ясо свиней, вирощених на комбікормі, в якому половина соєвого шроту за масою була замінена на концентрований соняшниковий шрот, мало більш високу харчову і біологічну цінність, ніж у свиней контрольної групи, за рахунок більшого вмісту білку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней | ru |
dc.type | Article | ru |