00 DSpace/Manakin Repository

Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рибалко, В.П.
dc.contributor.author Бірта, Г.О.
dc.contributor.author Бургу, Ю.Г.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:32:13Z
dc.date.available 2020-04-21T21:32:13Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Рибалко, В. П. Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса [Текст] / В. П. Рибалко, Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1).- С. 316-319. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2635
dc.description.abstract Від кількості, властивостей і розміщення сполучної тканини залежить ніжність м’яса. На ніжність м'яса також в значній мірі впливає розмір і структура волокон і м’язових пучків, вміст жиру і його розташування. Проведені наукові дослідження показують, що м’язові тканини свиней, забитих живою масою 100 кг, різнорідні, як за формою і величиною, так і за структурою і характеризуються значною мінливістю діаметра м’язових волокон. На підставі великої мінливості діаметри м’язових волокон, регенерації та дегенерації, різновидності в їх структурі та формі можна судити про активні процеси росту і розвитку м’язових волокна. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу