Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рибалко, В.П. | |
dc.contributor.author | Бірта, Г.О. | |
dc.contributor.author | Бургу, Ю.Г. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T21:32:13Z | |
dc.date.available | 2020-04-21T21:32:13Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Рибалко, В. П. Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса [Текст] / В. П. Рибалко, Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1).- С. 316-319. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2635 | |
dc.description.abstract | Від кількості, властивостей і розміщення сполучної тканини залежить ніжність м’яса. На ніжність м'яса також в значній мірі впливає розмір і структура волокон і м’язових пучків, вміст жиру і його розташування. Проведені наукові дослідження показують, що м’язові тканини свиней, забитих живою масою 100 кг, різнорідні, як за формою і величиною, так і за структурою і характеризуються значною мінливістю діаметра м’язових волокон. На підставі великої мінливості діаметри м’язових волокон, регенерації та дегенерації, різновидності в їх структурі та формі можна судити про активні процеси росту і розвитку м’язових волокна. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса | ru |
dc.type | Article | ru |