DSpace Repository

Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса

Show simple item record

dc.contributor.author Рибалко, В.П.
dc.contributor.author Бірта, Г.О.
dc.contributor.author Бургу, Ю.Г.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:32:13Z
dc.date.available 2020-04-21T21:32:13Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Рибалко, В. П. Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса [Текст] / В. П. Рибалко, Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1).- С. 316-319. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2635
dc.description.abstract Від кількості, властивостей і розміщення сполучної тканини залежить ніжність м’яса. На ніжність м'яса також в значній мірі впливає розмір і структура волокон і м’язових пучків, вміст жиру і його розташування. Проведені наукові дослідження показують, що м’язові тканини свиней, забитих живою масою 100 кг, різнорідні, як за формою і величиною, так і за структурою і характеризуються значною мінливістю діаметра м’язових волокон. На підставі великої мінливості діаметри м’язових волокон, регенерації та дегенерації, різновидності в їх структурі та формі можна судити про активні процеси росту і розвитку м’язових волокна. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account