Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Остапенко, В.І. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T11:35:58Z | |
dc.date.available | 2020-04-17T11:35:58Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Остапенко, В. І. Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів [Текст] / В. І. Остапенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 143-147. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2539 | |
dc.description.abstract | Досліджено вплив генотипових особливостей яєчних кросів на мінливість маси яєць та їх складових – маси білка і маси жовтка. Аналіз алометричних залежностей свідчить, що найбільш швидко формується маса жовтка і його співвідношення до маси білка. Виявлені закономірності рекомендується враховувати при оцінці харчових та інкубаційних яєць. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів | ru |
dc.type | Article | ru |