dc.contributor.author |
Остапенко, В.І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-17T11:35:58Z |
|
dc.date.available |
2020-04-17T11:35:58Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Остапенко, В. І. Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів [Текст] / В. І. Остапенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 143-147. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2539 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено вплив генотипових особливостей яєчних кросів на мінливість
маси яєць та їх складових – маси білка і маси жовтка. Аналіз алометричних
залежностей свідчить, що найбільш швидко формується маса жовтка і його
співвідношення до маси білка. Виявлені закономірності рекомендується враховувати при оцінці харчових та інкубаційних яєць. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |