Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вовченко, Б. О. | |
dc.contributor.author | Шитець, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-15T08:28:35Z | |
dc.date.available | 2020-04-15T08:28:35Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Вовченко, Б. О. М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків [Текст] / Б. О. Вовченко, А. В. Шитець // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 34-38 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2401 | |
dc.description.abstract | Надана оцінка м’ясних якостей помісних овець, одержаних при схрещуванні маток асканійської тонкорунної породи з кросбредними асканійськими баранами. У тушах помісних ягнят 4- і 8- місячного віку кількість м'яса першого ґатунку на 0,6-1,3 % більше, ніж у чистопорідних аналогів. Від баранців 12- місячного віку перевага помісного молодняку у порівнянні з чистопородним дніпропетровського типом за ґатунковим складом м'яса першого і другого ґатунків у помісей складає 93,52 % проти 91,90 % у чистопородного молодняку | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків | ru |
dc.type | Article | ru |