Репозиторий Dspace

М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вовченко, Б. О.
dc.contributor.author Шитець, А. В.
dc.date.accessioned 2020-04-15T08:28:35Z
dc.date.available 2020-04-15T08:28:35Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Вовченко, Б. О. М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків [Текст] / Б. О. Вовченко, А. В. Шитець // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 34-38 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2401
dc.description.abstract Надана оцінка м’ясних якостей помісних овець, одержаних при схрещуванні маток асканійської тонкорунної породи з кросбредними асканійськими баранами. У тушах помісних ягнят 4- і 8- місячного віку кількість м'яса першого ґатунку на 0,6-1,3 % більше, ніж у чистопорідних аналогів. Від баранців 12- місячного віку перевага помісного молодняку у порівнянні з чистопородним дніпропетровського типом за ґатунковим складом м'яса першого і другого ґатунків у помісей складає 93,52 % проти 91,90 % у чистопородного молодняку ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись