Репозиторий Dspace

Еколого-економічне обгрунтування створення комплексів по виробництву і переробці сої на півдні України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ігнатенко, М.Г.
dc.contributor.author Сніговий, С.В.
dc.date.accessioned 2020-04-14T11:53:01Z
dc.date.available 2020-04-14T11:53:01Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2356
dc.description.abstract На сьогодні cоя є однією із найперспективніших культур у вирішенні питань виробництва дешевих білкових продуктів харчування людей, білкових кормових добавок до раціонів годівлі тварин, забезпечення сировиною ряду галузей промисловості. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Еколого-економічне обгрунтування створення комплексів по виробництву і переробці сої на півдні України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись