Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ігнатенко, М.Г. | |
dc.contributor.author | Сніговий, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-14T11:53:01Z | |
dc.date.available | 2020-04-14T11:53:01Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2356 | |
dc.description.abstract | На сьогодні cоя є однією із найперспективніших культур у вирішенні питань виробництва дешевих білкових продуктів харчування людей, білкових кормових добавок до раціонів годівлі тварин, забезпечення сировиною ряду галузей промисловості. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Еколого-економічне обгрунтування створення комплексів по виробництву і переробці сої на півдні України | ru |
dc.type | Article | ru |