Репозиторий Dspace

Порівняльна характеристика морфологічних якостей яєць курей кросу «Хай – Лайн W– 36» та «Хай – Лайн braun» залежно від віку птиці

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Авєрчєв, О.Ю.
dc.date.accessioned 2020-04-13T18:18:31Z
dc.date.available 2020-04-13T18:18:31Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Авєрчєв, О. Ю. Порівняльна характеристика морфологічних якостей яєць курей кросу «Хай – Лайн W– 36» та «Хай – Лайн Braun» залежно від віку птиці [Текст] / О. Ю. Авєрчєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1) : - С. 3-6. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2295
dc.description.abstract Встановлено закономірності швидкого підвищення маси яєць курей кросу «Хай-Лайн W 36» від 25 – тижневого до 54 – тижневого віку на відміну від коричневого. Було відмічено, що збільшення маси яєць на початку яйцекладки для кросу «Хай-Лайн W – 36» з 25 до 54 тижневого віку здійснюється переважно за рахунок різкого збільшення вмісту маси білка та жовтка. Але маса жовтка зростала дуже різко. Завдяки цьому і показник співвідношення білок / жовток знизився з 2,7% до 2,17%. Високий показник співвідношення для ко- ричневого кросу залишився майже сталим (2,73%). Стабілізація співвідношення білок / жовток до рівня 2,1 починається з 43 – тижневого віку птиці, що нехарактерно для птиці створеної на основі породи леггорн. Енергетична цінність яйця у віці 54 тижні виявилась вищою у білого кросу (641,8 кДж), у порівнянні з коричневим (575,3 кДж). ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Порівняльна характеристика морфологічних якостей яєць курей кросу «Хай – Лайн W– 36» та «Хай – Лайн braun» залежно від віку птиці ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись