Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Авєрчєв, О.Ю. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-13T18:18:31Z | |
dc.date.available | 2020-04-13T18:18:31Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Авєрчєв, О. Ю. Порівняльна характеристика морфологічних якостей яєць курей кросу «Хай – Лайн W– 36» та «Хай – Лайн Braun» залежно від віку птиці [Текст] / О. Ю. Авєрчєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1) : - С. 3-6. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2295 | |
dc.description.abstract | Встановлено закономірності швидкого підвищення маси яєць курей кросу «Хай-Лайн W 36» від 25 – тижневого до 54 – тижневого віку на відміну від коричневого. Було відмічено, що збільшення маси яєць на початку яйцекладки для кросу «Хай-Лайн W – 36» з 25 до 54 тижневого віку здійснюється переважно за рахунок різкого збільшення вмісту маси білка та жовтка. Але маса жовтка зростала дуже різко. Завдяки цьому і показник співвідношення білок / жовток знизився з 2,7% до 2,17%. Високий показник співвідношення для ко- ричневого кросу залишився майже сталим (2,73%). Стабілізація співвідношення білок / жовток до рівня 2,1 починається з 43 – тижневого віку птиці, що нехарактерно для птиці створеної на основі породи леггорн. Енергетична цінність яйця у віці 54 тижні виявилась вищою у білого кросу (641,8 кДж), у порівнянні з коричневим (575,3 кДж). | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Порівняльна характеристика морфологічних якостей яєць курей кросу «Хай – Лайн W– 36» та «Хай – Лайн braun» залежно від віку птиці | ru |
dc.type | Article | ru |