Репозиторий Dspace

Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці, кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Генічеському районах Херсонської області

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сніговий, С. В.
dc.date.accessioned 2020-04-07T11:04:19Z
dc.date.available 2020-04-07T11:04:19Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Сніговий, С. В Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці. кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Геніченському районах Херсонської області [Текст] : сборник научных трудов / С.В Сніговий // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 170-173 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2063
dc.description.abstract Соя – унікальна зернобобова і технічна культура, яку використовують для продовольчих, кормових і технічних цілей. Насіння сої містить 38-42% білку, 20-25% олії, багато мінеральних речовин, вітамінів, біологічно активних компонентів. До складу білка сої входять всі амінокислоти, тому він відзначається найбільшою повноцінністю. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці, кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Генічеському районах Херсонської області ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись