Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сніговий, С. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-07T11:04:19Z | |
dc.date.available | 2020-04-07T11:04:19Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Сніговий, С. В Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці. кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Геніченському районах Херсонської області [Текст] : сборник научных трудов / С.В Сніговий // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 170-173 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2063 | |
dc.description.abstract | Соя – унікальна зернобобова і технічна культура, яку використовують для продовольчих, кормових і технічних цілей. Насіння сої містить 38-42% білку, 20-25% олії, багато мінеральних речовин, вітамінів, біологічно активних компонентів. До складу білка сої входять всі амінокислоти, тому він відзначається найбільшою повноцінністю. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці, кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Генічеському районах Херсонської області | ru |
dc.type | Article | ru |