dc.contributor.author |
Сніговий, С. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-07T11:04:19Z |
|
dc.date.available |
2020-04-07T11:04:19Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Сніговий, С. В Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці. кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Геніченському районах Херсонської області [Текст] : сборник научных трудов / С.В Сніговий // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 170-173 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2063 |
|
dc.description.abstract |
Соя – унікальна зернобобова і технічна культура, яку використовують для продовольчих, кормових і технічних цілей. Насіння сої містить 38-42% білку, 20-25% олії, багато мінеральних речовин, вітамінів, біологічно активних компонентів. До складу білка сої входять всі амінокислоти, тому він відзначається найбільшою повноцінністю. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Порівняльна економічна ефективність вирощування сої, озимої пшениці, кукурудзи на зерно та соняшника у Каховському та Генічеському районах Херсонської області |
ru |
dc.type |
Article |
ru |