dc.contributor.author |
Сморочинський, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Вовченко, Б. О. |
|
dc.contributor.author |
Мардар, І. А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-07T09:21:18Z |
|
dc.date.available |
2020-04-07T09:21:18Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Сморочинський, О. М. Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств [Текст] / О.М. Сморочинський, Б.О. Вовченко, І.А. Мардар // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 112-114 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2045 |
|
dc.description.abstract |
Овече молоко, як і молоко інших видів сільськогосподарських тварин, представляє собою дуже цінний продукт, який можна використовувати для їжі людині. З молока овець виготовляють найрізноманітніші продукти – м'які і тверді сири тощо. Для більш повного
забезпечення населення цими продуктами харчування виникає необхідність виробництва овечого молока в громадському вівчарстві. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств |
ru |
dc.type |
Article |
ru |