Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сморочинський, О.М. | |
dc.contributor.author | Вовченко, Б. О. | |
dc.contributor.author | Мардар, І. А. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-07T09:21:18Z | |
dc.date.available | 2020-04-07T09:21:18Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Сморочинський, О. М. Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств [Текст] / О.М. Сморочинський, Б.О. Вовченко, І.А. Мардар // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 112-114 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2045 | |
dc.description.abstract | Овече молоко, як і молоко інших видів сільськогосподарських тварин, представляє собою дуже цінний продукт, який можна використовувати для їжі людині. З молока овець виготовляють найрізноманітніші продукти – м'які і тверді сири тощо. Для більш повного забезпечення населення цими продуктами харчування виникає необхідність виробництва овечого молока в громадському вівчарстві. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств | ru |
dc.type | Article | ru |