Репозиторий Dspace

Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Вовченко, Б. О.
dc.contributor.author Мардар, І. А.
dc.date.accessioned 2020-04-07T09:21:18Z
dc.date.available 2020-04-07T09:21:18Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Сморочинський, О. М. Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств [Текст] / О.М. Сморочинський, Б.О. Вовченко, І.А. Мардар // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 112-114 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2045
dc.description.abstract Овече молоко, як і молоко інших видів сільськогосподарських тварин, представляє собою дуже цінний продукт, який можна використовувати для їжі людині. З молока овець виготовляють найрізноманітніші продукти – м'які і тверді сири тощо. Для більш повного забезпечення населення цими продуктами харчування виникає необхідність виробництва овечого молока в громадському вівчарстві. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Технологія доїння овець і виготовлення розсільної бринзи в умовах фермерських господарств ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись