00 DSpace/Manakin Repository

Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Скорченко, Т. А.
dc.contributor.author Грек, О. В.
dc.contributor.author Маляренко, Т. В.
dc.date.accessioned 2020-04-01T09:03:15Z
dc.date.available 2020-04-01T09:03:15Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Скорченко, Т. А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв [Текст] / Т.А. Скорченко, О.В. Грек, Т.В. Маляренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 253-257 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1772
dc.description.abstract Соєвими добавками у виробництві кисломолочних напоїв можуть бути як сухі концентровані компоненти так і рідке соєве молоко, отримане на основі лущених зерен сої. Метою наших досліджень було вивчення впливу різних форм соєвих компонентів та їх доз на органолептичні та фізико – хімічні показники кисломолочних продуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу