Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Скорченко, Т. А. | |
dc.contributor.author | Грек, О. В. | |
dc.contributor.author | Маляренко, Т. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T09:03:15Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T09:03:15Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Скорченко, Т. А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв [Текст] / Т.А. Скорченко, О.В. Грек, Т.В. Маляренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 253-257 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1772 | |
dc.description.abstract | Соєвими добавками у виробництві кисломолочних напоїв можуть бути як сухі концентровані компоненти так і рідке соєве молоко, отримане на основі лущених зерен сої. Метою наших досліджень було вивчення впливу різних форм соєвих компонентів та їх доз на органолептичні та фізико – хімічні показники кисломолочних продуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв | ru |
dc.type | Article | ru |