Репозиторий Dspace

Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Скорченко, Т. А.
dc.contributor.author Грек, О. В.
dc.contributor.author Маляренко, Т. В.
dc.date.accessioned 2020-04-01T09:03:15Z
dc.date.available 2020-04-01T09:03:15Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Скорченко, Т. А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв [Текст] / Т.А. Скорченко, О.В. Грек, Т.В. Маляренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 253-257 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1772
dc.description.abstract Соєвими добавками у виробництві кисломолочних напоїв можуть бути як сухі концентровані компоненти так і рідке соєве молоко, отримане на основі лущених зерен сої. Метою наших досліджень було вивчення впливу різних форм соєвих компонентів та їх доз на органолептичні та фізико – хімічні показники кисломолочних продуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись