dc.contributor.author |
Скорченко, Т. А. |
|
dc.contributor.author |
Грек, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Маляренко, Т. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T09:03:15Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T09:03:15Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Скорченко, Т. А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв [Текст] / Т.А. Скорченко, О.В. Грек, Т.В. Маляренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 253-257 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1772 |
|
dc.description.abstract |
Соєвими добавками у виробництві кисломолочних напоїв можуть бути як сухі концентровані компоненти так і рідке соєве молоко, отримане на основі лущених зерен сої. Метою наших досліджень було вивчення впливу різних форм соєвих компонентів та їх доз на органолептичні та фізико – хімічні показники кисломолочних
продуктів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв |
ru |
dc.type |
Article |
ru |