dc.contributor.author |
Іванова, І.Є. |
|
dc.contributor.author |
Герасько, Т.В. |
|
dc.contributor.author |
Долгова, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T07:35:12Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T07:35:12Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Іванова, І. Є. Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Т. В. Герасько, С. В. Долгова // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 160-165 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1719 |
|
dc.description.abstract |
Проведено аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні сортів раннього, серед- нього та пізнього строків достигання за показниками: сума цукрів, уміст сухих розчинних
речовин, сума БАР. У заморожених сортозразках 3-х строків достигання визначено пара- метр – величина втрати соку. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |