Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іванова, І.Є. | |
dc.contributor.author | Герасько, Т.В. | |
dc.contributor.author | Долгова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T07:35:12Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T07:35:12Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Іванова, І. Є. Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Т. В. Герасько, С. В. Долгова // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 160-165 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1719 | |
dc.description.abstract | Проведено аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні сортів раннього, серед- нього та пізнього строків достигання за показниками: сума цукрів, уміст сухих розчинних речовин, сума БАР. У заморожених сортозразках 3-х строків достигання визначено пара- метр – величина втрати соку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України | ru |
dc.type | Article | ru |