Репозиторий Dspace

Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Іванова, І.Є.
dc.contributor.author Герасько, Т.В.
dc.contributor.author Долгова, С.В.
dc.date.accessioned 2020-04-01T07:35:12Z
dc.date.available 2020-04-01T07:35:12Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Іванова, І. Є. Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Т. В. Герасько, С. В. Долгова // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 160-165 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1719
dc.description.abstract Проведено аналіз біохімічного складу свіжих плодів черешні сортів раннього, серед- нього та пізнього строків достигання за показниками: сума цукрів, уміст сухих розчинних речовин, сума БАР. У заморожених сортозразках 3-х строків достигання визначено пара- метр – величина втрати соку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись