Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-29T21:45:42Z | |
dc.date.available | 2020-03-29T21:45:42Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В. Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення / О.В. Аверчев, З.М.Тимофєєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон: Айлант, 2002. – Вип.24. - C. 36-41 | ru |
dc.identifier.isbn | 966-630-038-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1545 | |
dc.description.abstract | В умовах півдня України до складу польових культур, що ма-ють високий адаптивний потенціал, слід віднести, насамперед, просо і гречку. Просо разом із гречкою входять до групи круп’яних культур. У харчуванні населення гречана крупа і пшоно мають велике зна-чення. Ці продукти калорійні, містять значну кількість легкозасвою-ваних та необхідних людині поживних речовин. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення | ru |
dc.type | Article | ru |