Репозиторий Dspace

Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.date.accessioned 2020-03-29T21:45:42Z
dc.date.available 2020-03-29T21:45:42Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Аверчев О.В. Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення / О.В. Аверчев, З.М.Тимофєєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон: Айлант, 2002. – Вип.24. - C. 36-41 ru
dc.identifier.isbn 966-630-038-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1545
dc.description.abstract В умовах півдня України до складу польових культур, що ма-ють високий адаптивний потенціал, слід віднести, насамперед, просо і гречку. Просо разом із гречкою входять до групи круп’яних культур. У харчуванні населення гречана крупа і пшоно мають велике зна-чення. Ці продукти калорійні, містять значну кількість легкозасвою-ваних та необхідних людині поживних речовин. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись