Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | |
dc.date.accessioned | 2020-03-27T12:40:30Z | |
dc.date.available | 2020-03-27T12:40:30Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. Всеукр. студ. наук.-практ. конф., 28-29 травня 2019 р. / ДВНЗ «ХДАУ», Біолого-технологічний ф-т. – Херсон: ВЦ «Колос». – 2019. - 128 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1507 | |
dc.description.abstract | Збірник матеріалів Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі», що відбулася на кафедри харчової інженерії Біолого-технологічного факультету ДВНЗ «ХДАУ» 28-29 травня 2019 р. (м. Херсон, Україна) | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі | ru |
dc.type | Book | ru |