Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Іванова, І.Є. | |
dc.contributor.author | Білоус, Е.С. | |
dc.contributor.author | Шкіндер-Барміна, А.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-26T14:21:56Z | |
dc.date.available | 2020-03-26T14:21:56Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Іванова, І. Є. Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, А. М. Шкіндер-Барміна // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.106: Сільськогосподарські науки. - С. 180-184 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1477 | |
dc.description.abstract | Проведено біохімічну оцінку 6 сортозразків вишні в свіжому стані (Шалунья, Наряд- на, Сіянець Туровцевої, Експромт, Ерудітка, Відродження) за показниками: сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, сума БАР. У заморожених сортозразках визначено пара- метр – величина втрати соку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України | ru |
dc.type | Article | ru |