dc.contributor.author |
Іванова, І.Є. |
|
dc.contributor.author |
Білоус, Е.С. |
|
dc.contributor.author |
Шкіндер-Барміна, А.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-26T14:21:56Z |
|
dc.date.available |
2020-03-26T14:21:56Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Іванова, І. Є. Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, А. М. Шкіндер-Барміна // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.106: Сільськогосподарські науки. - С. 180-184 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1477 |
|
dc.description.abstract |
Проведено біохімічну оцінку 6 сортозразків вишні в свіжому стані (Шалунья, Наряд- на, Сіянець Туровцевої, Експромт, Ерудітка, Відродження) за показниками: сума цукрів,
кислота титрована, вітамін С, сума БАР. У заморожених сортозразках визначено пара- метр – величина втрати соку. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |