Репозиторий Dspace
Оцінка м’ясної якості товарної риби
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2019
→
ТНВ. - 2019. - Вип. 106
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінка м’ясної якості товарної риби
Данильчук, Г.А.
;
Руда, А.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1476
Дата:
2019
Аннотации:
У статті викладено матеріал щодо оцінки м’ясної якості основних об’єктів ставо- вого рибництва Півдня України, визначення їх морфометричних показників, коефіцієнту м’ясності.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
26.pdf
Размер:
472.1Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. - 2019. - Вип. 106
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация