Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мармуль, Л. О. | |
dc.contributor.author | Ушкаренко, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-25T09:15:15Z | |
dc.date.available | 2020-03-25T09:15:15Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Мармуль, Л. О. Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості [Текст] / Л.О Мармуль, Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 157-160 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1369 | |
dc.description.abstract | Соціальна сфера ефективного розвитку харчової промисловості, як і агропромислового виробництва в цілому, – це складна сукупність відносин і умов, які забезпечують можливості для всебічного розвитку особистості і продуктивності праці | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості | ru |
dc.type | Article | ru |