00 DSpace/Manakin Repository

Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мармуль, Л. О.
dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-03-25T09:15:15Z
dc.date.available 2020-03-25T09:15:15Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Мармуль, Л. О. Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості [Текст] / Л.О Мармуль, Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 157-160 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1369
dc.description.abstract Соціальна сфера ефективного розвитку харчової промисловості, як і агропромислового виробництва в цілому, – це складна сукупність відносин і умов, які забезпечують можливості для всебічного розвитку особистості і продуктивності праці ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу