Репозиторий Dspace
Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2002
→
ТНВ. - 2002. - Вип. 21
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості
Мармуль, Л. О.
;
Ушкаренко, Ю. В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1369
Дата:
2002
Аннотации:
Соціальна сфера ефективного розвитку харчової промисловості, як і агропромислового виробництва в цілому, – це складна сукупність відносин і умов, які забезпечують можливості для всебічного розвитку особистості і продуктивності праці
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
38.pdf
Размер:
359.6Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. - 2002. - Вип. 21
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация