Репозиторий Dspace

Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Мармуль, Л. О.
dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-03-25T09:15:15Z
dc.date.available 2020-03-25T09:15:15Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Мармуль, Л. О. Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості [Текст] / Л.О Мармуль, Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 157-160 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1369
dc.description.abstract Соціальна сфера ефективного розвитку харчової промисловості, як і агропромислового виробництва в цілому, – це складна сукупність відносин і умов, які забезпечують можливості для всебічного розвитку особистості і продуктивності праці ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись