dc.contributor.author |
Мармуль, Л. О. |
|
dc.contributor.author |
Ушкаренко, Ю. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-25T09:15:15Z |
|
dc.date.available |
2020-03-25T09:15:15Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Мармуль, Л. О. Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості [Текст] / Л.О Мармуль, Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 157-160 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1369 |
|
dc.description.abstract |
Соціальна сфера ефективного розвитку харчової промисловості, як і агропромислового виробництва в цілому, – це складна сукупність відносин і умов, які забезпечують можливості для всебічного розвитку особистості і продуктивності праці |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Систематизація показників соціальної та екологічної ефективності розвитку харчової промисловості |
ru |
dc.type |
Article |
ru |