Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Польовий, Л. В. | |
dc.contributor.author | Яремчук, О. С. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-25T08:11:47Z | |
dc.date.available | 2020-03-25T08:11:47Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Польовий, Л. В. Конверсія і енергія кормів в білок та енергію поживної частини туш бичків української чорно-рябої молочної породи [Текст] / Л. В. Польовий, О. С. Яремчук // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 105-108 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1360 | |
dc.description.abstract | В умовах високого рівня годівлі доцільно визначити розподіл енергії корму на отримання їстівної частини туші. Найбільшу їстівну частину в м’якоті туші займають протеїн та жир.Трансформація основних поживних речовин і енергії корму в білок м’яса і жиру суттєво залежить від багатьох факторів: породи, статі, віку, інтенсивності відгодівлі, умов утримання | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Конверсія і енергія кормів в білок та енергію поживної частини туші бичків української чорно-рябої молочної породи | ru |
dc.type | Article | ru |