dc.contributor.author |
Польовий, Л. В. |
|
dc.contributor.author |
Яремчук, О. С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-25T08:11:47Z |
|
dc.date.available |
2020-03-25T08:11:47Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Польовий, Л. В. Конверсія і енергія кормів в білок та енергію поживної частини туш бичків української чорно-рябої молочної породи [Текст] / Л. В. Польовий, О. С. Яремчук // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 105-108 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1360 |
|
dc.description.abstract |
В умовах високого рівня годівлі доцільно визначити розподіл енергії корму на отримання їстівної частини туші. Найбільшу їстівну частину в м’якоті туші займають протеїн та жир.Трансформація основних поживних речовин і енергії корму в білок м’яса і жиру суттєво залежить від багатьох факторів: породи, статі, віку, інтенсивності відгодівлі, умов утримання |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Конверсія і енергія кормів в білок та енергію поживної частини туші бичків української чорно-рябої молочної породи |
ru |
dc.type |
Article |
ru |