Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Соловйов, І.О. | |
dc.contributor.author | Доброзорова, О.В. | |
dc.contributor.author | Soloviov, I.O. | |
dc.contributor.author | Dobrozorova, O.V. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-05T08:13:51Z | |
dc.date.available | 2019-04-05T08:13:51Z | |
dc.date.issued | 1997 | |
dc.identifier.citation | Соловйов, І. О. Формування ринку овочевої продукції Херсонської області [Текст] / І. О. Соловйов, О. В. Доброзорова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 147-151. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/131 | |
dc.description.abstract | Для нормального функціонування ринку продукції овочевоконсервного підкомплексу повинен діяти механізм взаємозв'язку та взаємодії двох його складових: попиту та пропозиції. Зміна взаємовідносин між ними обумовлює структурні зрушення в виробництві продукції, викликає необхідність переливу капіталу та переміщення ресурсів з однієї галузі в іншу а також по окремих регіонах. Попит формується під впливом рівня доходів населення, демографічних факторів, якості продукції, національних та регіональних особливостей споживання тої чи іншої продукції а також від міри маркетингових зусиль продавця. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | овочівництво | ru |
dc.subject | конкуренція | ru |
dc.subject | vegetable growing | ru |
dc.subject | competition | ru |
dc.title | Формування ринку овочевої продукції Херсонської області | ru |
dc.title.alternative | Formation of vegetable market in Kherson region | ru |
dc.title.alternative | Формирование рынка овощной продукции Херсонской области | ru |
dc.type | Article | ru |