00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб виготовлення ковбаси «Перепелино-делікатесна»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бурак, Валентина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-18T08:56:12Z
dc.date.available 2020-03-18T08:56:12Z
dc.date.issued 2018-08-27
dc.identifier.citation СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСИ "ПЕРЕПЕЛИНО-ДЕЛІКАТЕСНА" пат. 127774 Україна МПК A23L 13/60, A23L 23/206, A23L 13/00 . № u 201801359; заявл. 12.02.2018; опубл.27.08.2018, Бюл. № 16. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1242
dc.description.abstract Задачею винаходу є створення ковбаси з м’яса перепелів, які мають підвищену біологічну, харчову цінність та позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. Перевагою даного способу є те що ковбаси мають у рецептурі клітковину вівсяних висівок. Клітковина у складі цього дієтичного продукту має особливу структуру, яка чинить позитивний вплив на стан травної системи людини. Собівартість досліджуваної ковбаси з м’ясом перепела збільшується на 10,8 % за рахунок введення м’яса перепела та клітковини вівсяних висівок що в сучасних умовах є важливим показником, але перевагою є біологічна цінність продукту яка позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject ковбасне виробництво ru
dc.subject м'ясо перепелів
dc.subject харчова цінність
dc.subject клітковина вівсяних висівок
dc.subject дієтичне харчування
dc.title Спосіб виготовлення ковбаси «Перепелино-делікатесна» ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу