Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бурак, Валентина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-18T08:56:12Z | |
dc.date.available | 2020-03-18T08:56:12Z | |
dc.date.issued | 2018-08-27 | |
dc.identifier.citation | СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСИ "ПЕРЕПЕЛИНО-ДЕЛІКАТЕСНА" пат. 127774 Україна МПК A23L 13/60, A23L 23/206, A23L 13/00 . № u 201801359; заявл. 12.02.2018; опубл.27.08.2018, Бюл. № 16. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1242 | |
dc.description.abstract | Задачею винаходу є створення ковбаси з м’яса перепелів, які мають підвищену біологічну, харчову цінність та позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. Перевагою даного способу є те що ковбаси мають у рецептурі клітковину вівсяних висівок. Клітковина у складі цього дієтичного продукту має особливу структуру, яка чинить позитивний вплив на стан травної системи людини. Собівартість досліджуваної ковбаси з м’ясом перепела збільшується на 10,8 % за рахунок введення м’яса перепела та клітковини вівсяних висівок що в сучасних умовах є важливим показником, але перевагою є біологічна цінність продукту яка позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | ковбасне виробництво | ru |
dc.subject | м'ясо перепелів | |
dc.subject | харчова цінність | |
dc.subject | клітковина вівсяних висівок | |
dc.subject | дієтичне харчування | |
dc.title | Спосіб виготовлення ковбаси «Перепелино-делікатесна» | ru |
dc.type | Other | ru |