Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бурак, Валентина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-18T08:46:32Z | |
dc.date.available | 2020-03-18T08:46:32Z | |
dc.date.issued | 2019-01-20 | |
dc.identifier.citation | НАЧИНКА ДЛЯ "ПІСТНИХ ВАРЕНИКІВ" пат. 130986 Україна МПК A23L 7/157 (2016.01), A23L 3/36(2006.01). № u201803440; заявл. 02.04.2018; опубл.10.01.2019, Бюл. № 1. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1241 | |
dc.description.abstract | Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема, до розробки нових борошняних виробів.Задачею винаходу є створення вареників з підвищеним рівнем макро- і мікроелементів, бета-каротину, а також вітамінів групи В (В1, В2, В5). Перевагою даного способу є те, що при виробництві запропонованих «Пісних вареників», отримуємо продукти оздоровчого дієтичного харчування з підвищеною біологічною цінністю, а заміна звичайної води на мінеральну при приготуванні тіста економить час на заміс. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | вареники пістні | ru |
dc.subject | мускатний гарбуз | |
dc.subject | родзинки | |
dc.subject | вироби борошняні | |
dc.subject | дієтичне харчування | |
dc.title | Начинка для «Пістних вареників» | ru |
dc.type | Other |