Репозиторий Dspace

Начинка для «Пістних вареників»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бурак, Валентина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-18T08:46:32Z
dc.date.available 2020-03-18T08:46:32Z
dc.date.issued 2019-01-20
dc.identifier.citation НАЧИНКА ДЛЯ "ПІСТНИХ ВАРЕНИКІВ" пат. 130986 Україна МПК A23L 7/157 (2016.01), A23L 3/36(2006.01). № u201803440; заявл. 02.04.2018; опубл.10.01.2019, Бюл. № 1. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1241
dc.description.abstract Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема, до розробки нових борошняних виробів.Задачею винаходу є створення вареників з підвищеним рівнем макро- і мікроелементів, бета-каротину, а також вітамінів групи В (В1, В2, В5). Перевагою даного способу є те, що при виробництві запропонованих «Пісних вареників», отримуємо продукти оздоровчого дієтичного харчування з підвищеною біологічною цінністю, а заміна звичайної води на мінеральну при приготуванні тіста економить час на заміс. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject вареники пістні ru
dc.subject мускатний гарбуз
dc.subject родзинки
dc.subject вироби борошняні
dc.subject дієтичне харчування
dc.title Начинка для «Пістних вареників» ru
dc.type Other


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись