Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Петрова, Жанна | |
dc.contributor.author | Снєжкін, Юрій | |
dc.contributor.author | Пересічний, Михайло | |
dc.date.accessioned | 2020-03-16T06:09:26Z | |
dc.date.available | 2020-03-16T06:09:26Z | |
dc.date.issued | 2011-12 | |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання харчового порошкоподібного барвника з плодів хурми /Пат. 97053 Україна МПК A23L 1/27, A23P 1/06, C09B 61/00. № a201014614; заявл. 06.12.2010; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1210 | |
dc.description.abstract | Спосіб одержання порошкоподібного харчового барвника з рослинної сировини передбачає сортування рослинної сировини, миття, нарізання, конвективне сушіння сировини, подрібнення сушеного продукту та розсіювання на фракції. Згідно зі способом, як рослинну сировину використовують плоди хурми, які після нарізання сушать в одну стадію при температурі теплоносія 50-60 °С до вологості 6-8 %, після чого охолоджують до 20 °С, подрібнюють на порошок і розсіюють на фракції. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | процес сушіння, хурма, субтропічна сировина, барвник | ru |
dc.title | Спосіб одержання харчового порошкоподібного барвника з плодів хурми | ru |
dc.type | Other | ru |