Репозиторий Dspace

Спосіб одержання харчового порошкоподібного барвника з плодів хурми

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Петрова, Жанна
dc.contributor.author Снєжкін, Юрій
dc.contributor.author Пересічний, Михайло
dc.date.accessioned 2020-03-16T06:09:26Z
dc.date.available 2020-03-16T06:09:26Z
dc.date.issued 2011-12
dc.identifier.citation Спосіб одержання харчового порошкоподібного барвника з плодів хурми /Пат. 97053 Україна МПК A23L 1/27, A23P 1/06, C09B 61/00. № a201014614; заявл. 06.12.2010; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1210
dc.description.abstract Спосіб одержання порошкоподібного харчового барвника з рослинної сировини передбачає сортування рослинної сировини, миття, нарізання, конвективне сушіння сировини, подрібнення сушеного продукту та розсіювання на фракції. Згідно зі способом, як рослинну сировину використовують плоди хурми, які після нарізання сушать в одну стадію при температурі теплоносія 50-60 °С до вологості 6-8 %, після чого охолоджують до 20 °С, подрібнюють на порошок і розсіюють на фракції. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject процес сушіння, хурма, субтропічна сировина, барвник ru
dc.title Спосіб одержання харчового порошкоподібного барвника з плодів хурми ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись