DSpace Repository

Спосіб виробництва хліба "Новинка"

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Басалаєв, Роман
dc.date.accessioned 2020-03-16T05:35:07Z
dc.date.available 2020-03-16T05:35:07Z
dc.date.issued 2018-10
dc.identifier.citation Спосіб виробництва хліба "Новинка"/Пат. 129112 Україна МПК A21D 8/00. № u201803082; заявл. 26.03.2018; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1207
dc.description.abstract Спосіб виробництва хліба, що включає підготовку сировини, заміс тіста, бродіння тіста, обминання, поділ на шматки та викладання у форми, які попередньо змащені рослинною олією, витримування у теплому місці для збільшення об'єму в 2 рази, випікання і охолодження, який відрізняється тим, що включає просіювання мультизернового борошна і порошку столового буряка, дріжджі розчиняють у теплій воді, борошно змішують з порошком зі столового буряка, додають розчинені дріжджі, воду, яку попередньо підігрівають до температури 28-35 °C, перемішують до отримання однорідної маси, підготовлене тісто накривають рушником та залишають на 25-45 хвилин для бродіння, тісто обминають, розділяють на шматочки масою 200-260 г, формують та викладають у форми, які попередньо змащують рослинною олією, залишають у теплому місці на 20-40 хвилин для збільшення в об'ємі приблизно в 2 рази, випікають 15-30 хвилин при температурі 200-220 °C, випечені хлібобулочні вироби виймають з форми, накривають рушником та охолоджують протягом 20-30 хвилин. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject хліб, мультизернове борошно, порошок з буряка, хлібобулочні вироби, харчові порошки, біологічна цінність ru
dc.title Спосіб виробництва хліба "Новинка" ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account