Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сморочинський, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T10:20:35Z | |
dc.date.available | 2020-03-12T10:20:35Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | Сморочинський, О. М. Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини [Текст] / О. М. Сморочинський // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 156 - 159 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1158 | |
dc.description.abstract | Збільшення виробництва м'ясної продукції та покрашення її якості можливе за умови комплексного підходу вирішення цієї проблеми. Необхідно, перш за все, визначитися з цінами на продукцію вівчарства. На цій базі здійснювати вдосконалення технології ви- робництва., поліпшувати існуючі породи овець, що дозволить вівчарству стати конкурентноспроможним | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини | ru |
dc.type | Article | ru |