Репозиторий Dspace

Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.date.accessioned 2020-03-12T10:20:35Z
dc.date.available 2020-03-12T10:20:35Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Сморочинський, О. М. Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини [Текст] / О. М. Сморочинський // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 156 - 159 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1158
dc.description.abstract Збільшення виробництва м'ясної продукції та покрашення її якості можливе за умови комплексного підходу вирішення цієї проблеми. Необхідно, перш за все, визначитися з цінами на продукцію вівчарства. На цій базі здійснювати вдосконалення технології ви- робництва., поліпшувати існуючі породи овець, що дозволить вівчарству стати конкурентноспроможним ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись