Репозиторий Dspace
Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
1999
→
Вип. 11, ч. 1
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом
Оліфіренко, В. В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1154
Дата:
1999
Аннотации:
При порівнянні величин біологічної цінності білків, визначених методом амінокислотного скору, якість білків визначається недостатньо, оскільки цей метод не враховує ступеню доступності амінокислот.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
TNV-1999-11-1-50.pdf
Размер:
338.2Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Вип. 11, ч. 1
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация