| dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-06T07:00:44Z | |
| dc.date.available | 2025-11-06T07:00:44Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Дзюндзя, О. В. (2025). Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 28-30 травня 2025 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв: МНАУ, 2025. 395 с | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11396 | |
| dc.description.abstract | Розглянуто перспективність розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення за рахунок додавання рослин адаптогенів та їх вплив на здоров’я. | ru |
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
| dc.subject | чіабата, адаптогени, хлібобулочні вироби, лимонник китайський, базилік | ru |
| dc.title | Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів. | ru |
| dc.type | Thesis | ru |